Wednesday, July 20, 2011

u make me perfect...

assalammualaikum... YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! thnks number.. u make me perfect today.... hahaha... so happy... nak tau nape dengan zyla. tgk kat bawah..


Members (78More »

.. 


OF COURSE lah my follower.. bukan sebb number tu yang semakin ramai tapi number ke 78 tu yang membuatkan zyla teruja... giler babe!!! tak pernah rasa mcm ni... haha... akhirnya... 

thnk utk Ain Ahmad sebab jadi follower zyla yang ke 78... love u so damn much coz make me perfect today..

Nur Amalina Ahmad ♥

these heart know how to speak well than myself..

akhirnya kita sama ye sekrang.... 78... sekarang milik zyla 
jugak!!!! 


nak tau nape budak zyla ni happy semacam sebabnya Viruz 
kat Fb tu pun friends dia 78 jugak.. so zyla secara 
kebetulan terkejut bila follower zyla bertambah menjadi 
76 semalam.. tapi petang ni tgk kat sakura ada 78 pulak... 

jadi adillah kan... haha... itu friends dia kat FB .. zyla 

pulak follower yg hanya mengenali Laman Sakura Puteri ni 
je... bukanlah nak dengki or marah... tapi saja2 nak 
menyemakkan sedikit kepala otak zyla ni.. oky!

zyla tak lah cakap yang merepek pun... tak pe ada yang tak 
faham... janji zyla faham... ( mmg nak kene kutuk aku ni ek)..


well.. hari ni hari rabu kan.. so semua blogger buat 
wordless wednesday... dan si zyla ni bila nak buat??? Insya 
Allah akan menyusul kemudian ye...<3

2 comments:

fatin syahirah :) said...

tak tahu nak comment mana sebenarnya ni.

ANDAI ITU TAKDIRNYA.
aaaaaah. novel tu sedih sangat sangat kot :(
novel paling teruk menagis :( hihi

Fathin Fazila Razali said...

:").. komenlah kat mana2.. yap... mmg sedih kan... huhu..