Sunday, July 10, 2011

semangat!!!

honestly.. zyla bangga sebab ada juga blogger yang sudi buat blogwalking dekat blog zyla..thnks banyak2 ye.. sekarang ni pun zyla dah banyak follow blogger yang lain.. first memanglah kakak2 senior zyla yang join jugak blogger ni. pagi tadi pun zyla tak sangka bila nampak ni... 



10 JULY 2011
  
Bangun je pagi pagi, perkara wajib aku buat adalah blogwalking dulu. Korang boleh tengok senarai blogwalking aku pagi ini. Ini adalah sesi pertama aku. Kalau korang nk aku terjah blog korang, sila tinggalkan URL blog korang pada komen.

  1. http://aimieamalinaazman.blogspot.com/
  2. http://xanahanami.blogspot.com/
  3. http://adibsyazwan.blogspot.com/
  4. http://schaaryanna.blogspot.com/
  5. http://ceritasana-sini.blogspot.com/
  6. http://sakuraputeri.blogspot.com/
  7. http://dillazaini.blogspot.com/
  8. http://oneohwan.blogspot.com/

Maaf!!! penggunaan "Aku" pada yang lebih tua.

Nak lagi video dan cerita menarik???:

Labels: blogwalking
2 COMMENTS:
cik bunny promote blog anda =)
http://inspirebunny.blogspot.com/2011/07/jom-vote-blogger-pilihan-anda.html
morningggggggg..hahha sambil tu meh laa blogwalking kat blog alya plak, nak domain free tak? 
 :))   ;))   ;;)   :D   ;)   :p   :((   :)   :(   :X   =((   :-o   :-/   :-*   :|   8-}   :)]   ~x(   :-t   b-(   :-L   x(   =))
POST A COMMENT
Subscribe to: Post Comments (Atom)
LABELS
Coretan (15) Info (13) Hiburan (10) News (10) Tutorial (10) join contest (4) Believe it (3) Join segment (2) MP3 (2) Video (2) View Entertainment (2) Wayang (2) World (2) lawak (2) Artwork (1) Maharaja Lawak Final (1)Maharaja Lawak akhir (1) blogwalking (1) computer care (1) movie (1)
IKLAN


sakuraputeri.blogspot.com tu zyla yang punyelah.. hehehe....(^_^) 
 thnks utk ARMZ sebab sudi singgah kat blog zyla. nak buat blog ni kene ada yang support so kita pun akan semangat nak buat secara konsisten.. selain FB, blogger ni lagi baik untuk kita nak bersosial. sebab even ta kenal pun bila kita baca entri yang diorg buat rasa macam kita baca tentang kawan kita, bagi zyla setiap kali zyla baca blog org lain rasa mcm kenal sangat dengan diorg. memang fun lah blogger ni tau!! cuma satu je blogger ni lagi luas dan lebih luas untuk korg nak mengutuk or mencurahkan rasa hati.. hahahah!!! jahatnya zyla ye.. taklah.. terpulanglah niat nak buat blog ni macam mana. tapi jgnlah mengaibkan org.. itu taa daa baik tau.. 

insya Allah sem ni zyla nak balance kan masa utk update blog dgn aktiviti zyla. kalau tak update tu maknanya busylah ye.. sem ni zyla nak angkat balik. nak tebus balik kejatuhan zyla... waduh2... sem yang lalu im not perfomance very well as i can do it... memang zyla akui fokus zyla last sem lari sikit dan agak terganggu..  ( macam mana blh cerita pasal benda lain ni, biarlah... zyla nak dah  terlanjur tulis ni teruskan jelah.).. apapun kita kena USAHA DAN TAWAKAL BYK2... 

semestinya zyla dah biasa hidup berjauhan dengan famly so kali ni tak de masalah tentang rindu dengan famly.. ini tanggungjwb zyla so kene laksanakan dgn penuh berhemah sehingga titik terakhir... cewah!!! semangat giler ni.. 

nak tau tak macam mana zyla stdy blogger ni, setiap masa terluang zyla akan buat blogwalking berejam2 kat blog yang zyla sempat tejah dan tak lupa utk tinggalkan jejak or terus follow blog tu... hehe... n yang best baru2 ni zyla terjumpa pulak blog senior zyla masa sekolah menengah, apa lagi memang tak lepaskan peluang zyla follow je terus.... wakakak... 

agak2 nya kan.. zyla blh jadi mcm Fatin Liyana tak..??? heheh... perasan ada juga yang nak kene sekeh ni.. hehe.. tapi tak pe lah zyla tanam cita2 macam tu kan.. zyla pun nak lebih ramai tahu tentang blog ni... insya Allah zyla akan buat yang terbaik sebagai bacaan semua..

tiba2 rasa rindu kat kakak2 senior zyla.. apalah yang diorg tgh buat sekarang ni kan... tak lupa jugak famly zyla kat Srwk... msti ayah zyla masih kat surau time2 Isyak macam ni.. adik2 zyla kat asrama apa khabar agaknya.. mak n nadia mesti sibuk jaga anak2 kucing yang baru lahir bulan lepas... 

okylah sampai sini je zyla melalut.. nanti ada masa zyla update lagi... assalammualaikum.... 

3 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

semoga jdi seorg blogger rajin & jujur, dtg dari blog abg ben :D.. rajin2 lah bertegur sapa ye, selamat berkenalan :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan... singgah dari blog abg ben =D

miss dynda said...

moshi2.. dynda dtg melawat :)) salam ramah mesra.. jemput singgah ke blog dynda ye?

http://missdynda.blogspot.com

dynda dh follow sakura =)