Thursday, July 28, 2011

blogger...

tadi zyla dan fatin dok tgk apa je ada kat internet ni haa... tiba2 zyla tergerak hati nak buka Google... apa yang zyla nak cari zyla pun tak pasti. lepas beberapa saat kemudian zyla teringatkan sesuatu.. zyla terus serach Blogger Terkenal Malaysia... 

teka siapa yang keluar?? confrmlah abg Ben Ashaari kesayangn smua.. oky.. mungkin blogger yang baru tak beberapa nak kenal dengan nama-nama ni..

                 DENAI HATI
ni lagi senior dlm bidang blogger ni... banyak jugak benda yang zyla baru tahu dari blog ni.. so apalagi zyla pun follow lah blog ni utk dijadikan rujukan... 

                 ARIFF SHAH
ni lagi satu best giler.. enjoy baca blog ni.. haha.. tak terkata zyla dibuatnya..

sekarang baru zyla tahu bukan senang nak jadi blogger ni, bukan senang nak buat org senang dgn blog kita.. zyla pun tak kisah kalau ada yang nak follow atau tidak.


zyla pun syukur sangat sebab jumpa blog Cik Hanis Zalikha ni...
                HANIS ZALIKHA
Selalu dok dengar org hu ha hu ha je dia ni famous, perfect, smua tergila2 kan dia... zyla pun nak jugak tahu mcm ner perasaan tu.. mmg bagusssssssss.... derrr. gila zyla mlayan blog ni...

zyla belum menyerah kalah lagi nak terjah blogger2 yang meletup ni... ni lagi satu blogger yg mungkin semua dah kenal... zyla tahu ttg dia ni melalui senior zyla... 

               IRINE NADIA MARCELLO
Ramai yang kenal kan... bagus2... bukanlah nak cakap pasal kecantikan dia , tapi kematangan dia dlm blogger ni... seingat zyla umur dia ni pun muda lagi... sm baya dengan zyla kot... n kepada blogger2 lelaki kat luar sana, dia dah bertunang oky... nak kene sepak dgn tunang dia beranilah korg usha dia... 

apapun... dlm blogger ni bukannya kita main hentam je nak buat entri.. nak popular ke apa tu korg punya hal... tapi sekarang mmg blogger muncul bak cendawan tumbuh.. 

zyla mmg suka buat entri pasal blogger ni..ylh lebih baik cerita pasal blogger daripada dok fikir benda lain.. oky stopp!!! sekarang mesti ramai dok tgk bola kan... haha.. oky... bagus2 teruskan menyokong Malaysia...kalah ke menang nanti itu belakang kira.. yang penting pemain2 Malaysia dah cuba yang terbaik dan korg pun dh try nak jerit sekuat yang blh bila bola tak masuk jaring kan...hahha..


                                                             

semoga nanti ramai lagi blogger yang muncul dan bawa idea2 yang baru.. jangan pulak yang bermusuhan ...

bagi sesiapa nak  rasa kelainan ttg blogger.. ni ada satu blog yang byk kongsikan ttg CINTA



2 comments:

aimie amalina said...

hehehe
dunia blogger
macam2 ade =)

Fathin Fazila Razali said...

tulah... so zyla pun hope lps ni blogger2 baru akan stdy dulu mcm mana nak buat blog dgn senior2 blog yg lain supaya tak terkeluar dr landasan