Wednesday, July 20, 2011

mari kita sama-sama berkawan..



wanna to be friends with the blogger community....

19 comments:

fatin syahirah :) said...

dari kumpulan 7 datang melawat :D

PeRmAtA bIrU said...

salam perkenalan... kita satu kumpulan lah.. huhuhu.. saya singgah sini, dari kumpulan 6 nombor 9 k... huhuhu.. follow sini sekali..

hira said...

singgah sini dari segmen freaky. hehe. salam perkenalan~ :D

fae jamal said...

fae singgah sini mencari kawan! ;)
salam perkenalan! ;)

dari segmen freaky :
kumpulan 4
no 8

Leya said...

singgah sini,we r in the same group...

Dianaa said...

Diana datang melawat. Kita dari kumpulan yang sama! :D

Kei Seichi said...

hye...selamat berkenalan..
kite dari group yang same.. =)


p/s: jom join contest kat blog sy..
http://kei-seichi.blogspot.com/2011/07/contest-saya-nak-header-flash.html

NasZ said...

salam kenal..dah follow awak..

singgah sini dari segmen "berkawan dalam kumpulan"

jemput ke blog saya..

MOHD NASER.com

asnizaziz said...

salam..kita dari kumpulan yg sama..the lucky number 10 :)

Amanina Nasuha said...

hye..same gr0up laa kiter..nice..=)))

Fathin Fazila Razali said...

welcome everybody.. just leave ur comment here.. later i will follow u back oky. so many to do right now...

Ezad Skytech said...

haaa...singgah sini awal2 pagi dari kumpulan 1 segmen freaky...heee~

datang sini nak melawat blog rakan kumpulan 6 pula..heee (^^,)

Fathin Fazila Razali said...
This comment has been removed by the author.
Wyna Nubies said...

As Salam,

wyna dari kump.1 datang nak berkawan :D

follow sini jugak !

Nur Najwa said...

Hai, saya dari segmen freaky..

saya follow awak..

nice to meet you, :)

SHAHIRAH ADIZAN said...

salam ziarah . eyraa dari kumpulan 3 :) http://shahirahadizan23.blogspot.com

iyan shazlind said...

hi awak,
singgah dan follow, sy dari kump 5..semoga awak happy2 selalu ya :)

zareliqa afiqa said...

yuhuu~ iqa dari kumpulan 4 dtg terjah kat cnie walaupun segmen da abis,ehee :)
salam perkenalan ya!

Fathin Fazila Razali said...

tak kisahlah segmen tu dah habis ke belum... kita ttp lagi blh buat blogwalking dan berkawan... zyla pun masih lagi buat blogwalking kat semua blg yang join segmen tu..