Thursday, July 21, 2011

FB VS BLOG...

kalau orang tengah buat kerja sambil online mesti layan fb kan... update status apa yang diorang tgh buat dan apa yang diorang rasa masa tu.. lapar ke? bosan ke? tak de idea ke? ingat zyla pun tak ingin ke nak buat mcm tu.. mcm dlu.. hmm... tapi sekarangdah tak boleh nak login lagi dh... huh! kecewa bangat ni.. tapi tak apalah. at least zyla still ada blog..

ada siapa2 nak chat dengan zyla melalui shoutmix box??? hahaha.. ta delah.. merepek je zyla.. zyla mmg tgh bosan pun.. nak buat kerja jap.. sapa nak teman??? mengarut lagi..:")

zyla yang tengah kebosanan di dalam kelas... tembam kan zyla.. haha..

2 comments:

aimie amalina said...

heeee..sy dah krgkan fb tmbhkan belog..kiki =.<

Fathin Fazila Razali said...

haha.. good jon.. zyla pun mmg tak layan dah fb ni.. mmglah kwn2 kita ada kat situ tapi status diorg tu.. aduh2.. kdg2 buatkan kita pun nak update status yang hot jugak..