Monday, July 11, 2011

32 ke 56 dalam masa setengah jam..

assalammualaikum.. ya hoooo!!!!!!! zyla rasa teruja sangat sekarang.. yelah rasanya baru tadi zyla online guna pc kat open lab kat kolej ni.. entah macam mana follower zyla naik mendadak dari 32 org ke 56 org.. huhu.. terharu.. thkns utk yang follow zyla.. rasa mcm dapat satu semangat baru hari ni.. tak kisahlah sekarang ni kat open lab ni banyak student yang online FB zyla nak jugak update blog.. haha... apa lagi zyla terus bagitau kat famly zyla so my dad said.. ' kalau follower dah capai 56 org tu kenapa pulak' aduh2.. my dad.. sakuraputeri ni memang impian zyla sejak dulu lagi nak buat blog... hahaha... tak tahu apa lagi nak tulis.. so sementara tunggu kelas pukul 2 ptg ni zyla nak singgah lagi kat blog2 yang dah follower zyla.. wah2... zyla tak pernah rasa teruja, bahagia dan sakan macam ni... hahaha... kalau lagi ramai yang follower makin seriuslah zyla dgn blog ni...

hahaha!! yang bestnya zyla baru je call best friend zyla Qhazrul.. dan bagitau dia pasal ni.. even tgh kerja pun sanggup layan karenah zyla.. hehe... memang rasa nak ketawa je...

apapun zyla ingat pesan ayah zyla yang tak nak zyla terlalu fokus dlm blog ni.. cuma jadikan sebagai aktiviti di hujung minggu even dia kenal anak dia yang sentiasa ada idea ni.. hehe... yes! ayah zyla memang risau sebab zyla stdy jauh macam ni.. blog adalah benda yang memang org tak blh kawal dr zyla.. haha.. apappun FB memang tak de dlm kepala otak zyla lagi..

thkns jugak utk abg Ben sebab buat entri pasal zyla even dia cuma kata.. im still new in blogger.. haha.. dah2.. student2 lain pun dah pelik tgk zyla ni.. kalaulah kakak2 senior zyla tahu lagi diorg geleng kepala..


6 comments:

Pn. Sheila said...

allhamdulillah... salam kenal sis... :-)

Cik Bell said...

wahhhhhhhh! bestnye..cOngrats yeah!!^^

aimie amalina said...

kiki...gud gal =)

aizamia3 said...

singgah lepas jenguk belog en. ben.. ;)

MissCt a.k.a MuqDeq said...

singgah cni.. dr uma mr ben td.. :)

oli-go said...

tahniah =)

http://indahhiasan.blogspot.com/