Friday, July 29, 2011

eee!!! zyla jiwang!! tak malunya...

Assalammualaikum... dengar tak lagu blog zyla ni... baru 2 hari guna lagu Emilia tu zyla rasa nak tukar pulak... haha... giler beb! zyla layan jiwang pulak... al kisahnya mcm ni.. subuh tadi.. zyla mcm terlalu mengantok smbil siapkan kerja so zyla sempat dgr lagu ni je.. tak sempat nak tukar2... tetiba rasa syokkkkkkkkkkk pulak layan lagu jiwang ni... haha.. seems like im fall in love??? cuba teka?


best tau lirik lagu ni....



.... hahahaha.. tak kanlah layan lagu jiwang maksudnya zyla jatuh cinta ye dak...??? tak terfikir pun tentang cinta cintun ni dulu... tapi zyla dah ada niat nak g kursus kahwin ni.... serius ni tak tipu... yelah... daripada zyla tak de benda nak buat di bulan Ramadhan nanti baik zyla join Kelab Insaniah KPTM dengan kurusu kahwin mereka... jap g zyla balik sarawak... zyla bagitau mak ayah zyla... 

" makkkkkkk bapaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkk alooooooooooooonnnnnnnnggggggggg mooooooookkkkk kahwinn!"

nak kena sama dgn MARA.. silakan berkahwin.. utk pengetahuan semua.. zyla sekarang di taja penuh oleh MARA... masyukkkkkk MARA bagi kot.. yang bestnya kalau hujung sem nanti pointer baik punye, tak payah bayar loan balik... kiranya dapat free lah kan.. haha... ( kalaulah zyla dapat free tapi rasanya kene separuh  je kot)

nape?? sebb sesiapa yang mendapat tajaan Mara tak boleh bertunang atau berkahwin nanti MARA saman! tapi kalaulah diberi pilihan antara boyfriend n Mara.. zyla ttp pilih MARA!!! haha... sbbnya... nanti blh apply kerja dgn Mara balik... so kepada adik2 diluar sana stdy betol2.. kalau tak dapat JPA, dapt MARA pun jadilah ( peringatan: Mara pun, result kene gempak tau... D,E, memang tak layanlah)... PTPTN jangan... bagi sikit bayar smpai anak lima lah korg... ooopsssss..!!! ada yg tak byr PTPTN lagi.. normallah tu... mana nak cekup duit bayar Ptptn tu.. atau mdm zyla sebut PTPTNTIPUUUU...
                                      
                     eh2... nak tengok tak boyfriendzyla???

          nak? 

   ish! tak malunya nak tengok boyfriend zyla
              
           


kat sni kisah lanjut tentang boyfriend zyla yang AGAK KACAK NI



(^_^)
                                            



                     





1 comment:

tantiatia said...

INGIN CEPAT JADI JUTAWAN YUK MARI GABUNG SEKARANG JUGA

KharismaPoker Menjadi SitusBandarQQ Online Terprcaya Indonesia

Promo yang diberikan :
Minimal DP dan WD Rp. 20.000.
Support bank lokal : BCA, BNI, BRI, MANDIRI, dan DANAMON.

Bisa dimainkan di iPhone, Android, PC / Laptop.

Kami Menyediakan 8 game Dalam Satu User ID
*POKER
*DOMINO99
*BANDARQ
*BANDARPOKER
*BANDAR66
*SAKONG
*ADUQQ
*CAPSA SUSUN


DISINI

Siap Melayanani Anda 24 jam
Bonus REFERRAL 20% setiap minggunya (seumur hidup)
Bonus CASHBACK 0.3- 0,5% setiap hari
Contact resmi kharismaPoker :


LIVE CHAT ; DISINI
Telp :+85587983703
BBM ; khpk02
WA : +85587983703
LINE ; khpk02


DISINI