Sunday, July 17, 2011

Blog!! blog! blog!

assalammualaikum.... pagi2 celik je mata zyla dah tengok blog zyla... yelah.. tak kan FB pulak kan... tak naklah dgn Fb tu lagi.. huhu... sorry kak rien sebab mcm tak hargai FB yang kak rien bg.. tp akak2 semua still blh tahu ttg zyla dr blog ni kan... simple je.. sakuraputeri. :")...


pagi2 mcm ni zyla bosan sgt sebenarnya sebab kat dlm bilik tak ada org! rumate semua balik, Ain , Kak Fara dan kak Pika pulak ada event pagi ni.. huhu... nak buat apa ek?? plan td.. nak mandi dan buat Financial Accounting 2. tapi yaduh.... tergoda pulak tgk lappy zyla yang tersimpan rapi dlm almari tu.. hehe...


nak tau apa zyla layan pagi2 yang penuh dgn kesegaran ni... JOM!!! LAYAN VIDEO NI...



semestinya video PAKWE ZYLA... ( siapa nak cincang zyla bila mengaku LEE DONG WOOK ni pakwe zyla mailah... hahaha)

saje je nak layan benda alah ni... kat sni tak de so kene fhm2 lah ye... MY GIRL... mmg zyla minat giler tgk citer ni... dh  berapa kali entah... tak ramai yg tahu minat zyla dgn cerita Korea ni.. dlu ex zyla yg sorg tu lagi minat dgn Korea ni. blh kata kalau boleh dia nak dia nmpk mcm jejaka Korea.. ikut suka dialah... nsb baik dia cute tau! 

video ni zyla layan semalam... tp hari ni baru terfikir nak publish kat sni.

zyla dh rasa pening kepala dh dok menghadap  skrin lappy zyla skrg. tak tahu nape sejak 2 menjak ni cepat sgt nak pening2.. lepas tu mmg cepat lupa dgn bnda2 yang penting utk diingat... 

:")

1 comment:

Fathin Fazila Razali said...

ish2... zyla sendiri yg buat entri ni zyla pulak yg lebih lyn video ni..