Thursday, July 28, 2011

google nak cari pasal ke??

orite.. even dah nak g kelas ni zyla sempat lagi nak berceloteh... naahh!!! tadi  tgk apa yg ada kat dashborad.. sekali terbaca entri ni...http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2011/07/seriusaku-panic-gila-tadi.html.... loorrr.. nape pulak dengan blog dia ni... google nak remove blog dia pulak... 2,3 hari ni mmg zyla kerap bc yang google nk delete blog.. aik..!! nak cari pasal ke blog ni... 


beberapa bulan yg lalu... ada masalah blogger tak dapat nak log in.. dengan zyla2 sekali terkene.. huhu... cuti satu bulan zyla tak dapat nak update blog.. nggege... nasib baik ada yg tolong..

apa dah jadi sekarang ni... sekrang pun tengah dok kecoh Fb yang ada virus yang entah apa2 ni  pulak blog.. ke tak nak kasi org bersosial kat mana 2  laman sesawng.. rasanya buat masa sekarang.. Ym je yang selamat kot.. tak kne apa2... 

janganlah nanti google delete blog zyla... saman kang!!! haha... boleh ke??? 

okylah ... zyla nk gerak g kolej... tata... assalammualaikum.... counting a day.... Ramadhan... miss ur ... ( bulan ramadhan laa.... aduh2.. sbb ada mamat nama Ramadhan yang zyla selalu buli dulu... ) 


2 comments:

zarulfarhana said...

hhhahaaha...gelabah gila semlam...

Fathin Fazila Razali said...

tulah... zyla pun ada jugak terbaca entri blogger lain... nasib baik selamat.. kalau tak... mahunya kene buat blog baru... huhu... sasah tu