Saturday, August 20, 2011

terpulang dengan diri masing-masing

assalammualaikum... 

rasanya belum smpai sejam zyla baru je post satu entri baru.. igtkan nak rehat jap tapi rindu pulak nak tengok dashboard zyla.. so apa lagi scroll lah.. cari apa yang menarik untuk dibaca dan dikomen!. 

seminggu ni aktivti blogwalking zyla memang rendah... tak smpai 5 pun blog baru yang zyla terjah.. menjadi kewajiban untuk baca blog Abg Ben... tapi hari ni macam2 yang zyla tgk.. pening pulak dah... zyla harap untuk blogger baru jangalah terlalu fokus dengan blog dan obsess sangat dengan follower smpaikan kerja lain pun terbengkalai... 

tentang follower ni zyla memang tak kisah.. sebab masa banyak lagi nak melipatgandakan usaha supaya lebih ramai yang tertarik kepada penulisan berbentuk peribadi dari zyla. :").. zyla nak jadi seseorang yang matang dlm dunia blogging ni. tak kanlah korg makan biskut Famous Amos tu pun nak cerita kat blog kan? ? 

zyla harap.. nanti bila zyla aktif balik dlm blog ni akan jmpa semua newbie sekarang ni menjadi seorang blogger yang matang dlm penulisan mereka. .bila tengok keadaan zyla yang makin jarang nak update blog ni.. terasa nak buat official blog je.. tengoklah mcm mana nanti ek.. Insya Allah.. zyla out dulu.. :")

1 comment:

.izzati liyana. said...

tak salah nak cerita pasal makan biskut tu. tengok style blog tu. kalau peribadi, mcm suka hati mereka kot. tapi takleh mengharap org lain baca lah. tak semua orang sama kehendaknya macam kita,. :)