Wednesday, August 03, 2011

~~~sakura~~~


sakuraputeri.blogspot.com

Sakuraputeri.blogspot.com 
Is this your site? Run an Alexa Site Audit.

Statistics Summary for sakuraputeri.blogspot.com

Sakuraputeri.blogspot.com is ranked #5,023,275 in the world according to the three-month Alexa traffic rankings, and the site has a relatively good traffic rank in the city of Kuala Lumpur...
Show More
Alexa Traffic RankReputation
Global 5,023,275
Global Rank 
Malaysia Flag 22,929
Rank in MY 
Inbound links for sakuraputeri.blogspot.com
Sites Linking In 

(No reviews yet)


pagi2 macam ni zyla dah menghadap blog... saja2 nak bc entri2 blogger yang lain.. zyla scroll punya scroll, zyla click kat mana2 je.. zyal tinggalkan jejak, komen kat entri2 yang zyla baca pagi ni.... 

lepas tu zyla jumpa ni.. gmbr kat atas tu... owh... zyla baru tahu... entahlah mcm ner pulak taip url blog sendiri kat ruang Search tu...

kesimpulan nya ini hanyalah statistic je... tak kisahlah apa2 pun.. mls zyla nak sibuk2 dengan benda alah mcm  ni.. 
tapi mmg dari snilah antara sumber kita nak tau ranking blogger kat Malaysia.. mereka popular sbb reputasi yang baik dan bijak dlm mengendalikan blog mereka.. 

zyla nak undur diri dulu... assalammualaikum...



        nak jugak try ke... click sni>>>Alexa Site Audit

4 comments:

.izzati liyana. said...

rajin tengok-tengok entry blogger lain. terima kasih sebab singgah blog saya juga. :)

Fathin Fazila Razali said...

insya Allah..jika ada kelapangan..so far sekrang ni dh byk blog yg zyla follow.. sejak join blogger ni byk ilmu yg zyla dpt..

Isteri Encek Bard said...

berusaha tuk terus maju kehadapan

Fathin Fazila Razali said...

huhu... segan pulak zyla bila ada yg komen mcm ni.. bknlah zyla ni fikirkan ranting blog...