Sunday, August 14, 2011

kerisauan melanda zyla!!! tolong...


"http://paedsenyumsokmo.blogspot.com/You are already following the maximum number of Blogs (300). Unfollowsome other blogs first"


assalammualaikum.... dh baca kan warning dari google ni? huh!!! dia tak kasi zyla follow org laa.. amboi.. suka hati dia je..huhu... dia suruh zyla unfollow bberapa blog.. gila apa? mcm mana zyla nak balas org follow zyla ni? sebb biasanya zyla follow terus masuk dashboard zyla..

so zyla nak minta tlg ni kepada blogger2 yang reti tlg settelkan masalah ni.. beri tips kepada zyla oky.. sebab zyla tak blh nak follow blogger lain ni. tak blh jadi mcm ni!

3 comments:

Small Dolphin said...

saya rasa macam tak ada penyelesaian.sebab maksimum memang tiga ratus. :/

tak tahulah kalau ada blogger lain yang ada tips.hehe

sergeant keroro said...

keroro dah follow 3000 ribu blog. follow guna widget follower la. jangan copy paste link guna dashboard :)

follow ikut navbar macam kat atas tu boleh jugak :)

Fathin Fazila Razali said...

oky thnks both of u.. risau jugak zyla tadi..