Sunday, August 14, 2011

habis terjah , kita bercerita pulak!


assalammualaikum.... sesiapa yang join segmen Promote Blog dari Kotak Bulat ni? hari ni keputusan dah keluar.. korg dh pun dibahagikan mengikut kumpulan.. dan Laman Sakura Puteri mlik zyla telah diletakkan dalam Kumpulan 2... dalam setiap kumpulan tu ada 10 blogger.. tapi hmpr semua zyla dh follow before join segmen ni!tapi zyla ada satu mslh je pagi ni.. sebab ada beberapa blog ni zyla tak dapat nak copy header diorg.. so ek.. kalau tak letak header korg...tapi nanti manalah tau korg sudi buat pasal zyla.. jangan risau header zyla blh di copy & paste no hal...

scroll bawah lagi utk berkenalan dengan ahli kumpulan zyla!

                                                                       !

                                                                       !

                                                                   
                                                       click sni  >> Myera Nyera 


rasanya dia baru je buat blog baru.. melalui pemerhatian zylalah... kenapa dengan blog lama dia, tapi zyla rasa mcm kenal je nama dia dlm dunia blog ni.. hurm.. tak apa nanti zyla akan cuba utk berkenalan dngan dia..


blog ni pun sama jugak.. zyla dh terjah dulu sebelum join segmen ni..
bakal seorang doktor.. berasal dari Johor..
blog dia... segalanya tentang kehidupan dialah..
ada jugak dia buat Give Away.. 
zyla suka blog dia..
agak kemas... tapi mmg normallah pmpn kan.. pink!


click sni>>Lily

yang best kat blog dia sebab ada tutorial
kalau korg tunggu zyla buat tutorial ni mmg tak lah zyla nak buat
sebab mmg tak reti...
kalau susah sangat korg cari sendiri kat Youtube..
kalau nak tahu lebih lagi ttg Lily ni..
click >>Biodata Lily



blogger ni zyla kenal 
kiteorg pernah berbalas komen kat entri masing2...
tak ada kuranglah blog Izzat  ni.. sebab dia mmg dh lama dlm dunia blogging
so dia mmg dh fhm byk benda ttg blog ni


pemilik blogger ni blh diketogerikan sebagai kakak zyla
blh zyla panggil kak siti ya?
blog dia jenis gadis yang ayu2 gitu..
semuanya gadget dan blog berwajah baru yang diminati kebanyakkan blogger pmpn sekarang..


kalau tengok header blogger ni kan..
mcm sindir tunang Khairul Fahmi ni.. (hehe, jgn terasa ya)
blogger ni pun ada buat tutorial jugak
dan dia merupakan follower zyla yang ke 134..
thnks follow zyla.. 



zyla suka blogger ni
sebab dia tegas
tengoklah blog description dia..
dont like it, get out..
tak suka!!! silakan keluar..
amboi.. cuak zyla..
apapun dia hanya seorg insan yang mempunyai minat dlm menulis blog dan sudi berkongsi ttg kehidupannya bersama kita!!
dia masih baru lagi dlm dunia blog ni
dan zyla merupakan follower dia yg ke 18..





dia ni pun baru jugak dlm berblog..
januari 2011
tapi follower dia dh 1000 lebih..
mesti rajin buat blogwalking, follow org dan tinggalkan jejak kan?
zyla belum teroka lagi entri2 dia..
kalau ada entri2 yang bernas, berilmu dan best utk dibaca
mungkinkah blog dia akan jadi blog utama yang akan zyla terjah setiap kali online?




siapa tak kenal blogger ni?
banyak buat tutorial dan zyla pun banyak ikut tutorial dia
thnks azzah
dia sama je dengan zyla
join bloggerr ni Mac 2011
pun berasal dari Johor..
alahai kmpln zyla ni semuanya org Johor ye?
haha... sebabnya zyla mmg biasa dngan org Johor ni
tapi blog dia dh ramai yang follow
kalau rajin buat tutoria mmg ramai yang follow

orite! done! oky tak apa yang zyla buat pasal diorg ni.. pagi2 mcm ni zyla tak ada idea pulak nak berceloteh.. apapun utk ahli kmpln zyla kalau korg nak cerita apapun ttg blog zyla nanti ceritalah ye berdasarkan pemerhatian korg terhadap penulisan zyla... Kotak Bulat!!!! zyla dah siap!!!!!


~~~ zyla blm bagitau kmpln zyla ni lagi yg zyla dh buat pasal diorg~~~
~~`kalau nak infrm tu blh forwad tak?~~


11 comments:

MissCt a.k.a MuqDeq said...

Take n0ted!!
Xcek dashb0ard lg s0 x taw da kua..
MissCt akn wat plak lps ni..
Tungguuuu... :)

Fathin Fazila Razali said...

oky.. nanti dh buat infrm kat zyla jugak k

Princess Feyqa said...

oh dh blh buat yeh? ok2 nti feyqa buat eh,, bru balik shpg brg dapur nie ekeke :D

Fathin Fazila Razali said...

feyqa.. ha'ah.. sebb mmg awal pagi dh usha dashboard... takut kang tak sempat pulak nak buat..

Murnie said...

haha .. thanks zyla .. kite pun nga otw nak buat post tuk promote group kite ..

Fathin Fazila Razali said...

@murnie... oky... nanti infrm laa

Murnie said...

heyya!! da siap da ni ... try laa usha2 .. ^v^

http://cutesahaje.blogspot.com/2011/08/saye-nak-promote-juge-v.html

Fathin Fazila Razali said...

murnie... dah terjah dh.. hehe

Myera Nyera said...

thanks
^^,

http://mywithoutreasonii.blogspot.com/2011/08/mereka-memaksa-aku-untuk-mem-popular.html

Shaherah said...

wah wah.. shera tak tahu shera ade entri bernas ke tak.. sebab.. blog shera tu pasal kehidupan shera jek.. ehee.. ^_^

Ezad Skytech said...

sy masih baru lagi la dalam dunia blog ni zyla..rasanya banyak kekurangan lagi..hee..(^^,)