Sunday, August 07, 2011

kenanglah jasa..BEN ASHAARI

assalammualaikum... sedang syok zyla buat blogwalking dan hampir terlupa dengan homework zyla.. zyla terbaca blog ni.. IZAMIR RIDZWAN...cuba teka dia cerita pasal apa?. tak tau? ttg Abg Ben lah.. who else.. blogger yang mungkin mmg tak popular mcm yang lain tetapi dia yang terhebat.. semua kagum dengan dia kan, termasuk zyla!.

syabas utk Izamir ni.. dan lega sebab entri dia ttg Abg Ben.. mcm zyla jugak dulu, tapi zyla taklah se aktif dia bila selalu join segmen abg ben... mmg setiap kali zyla bukak blog, blog pertama yang akan zyla terjah ialah abg ben... sebab best sangat mesti ada benda baru je dari dia.. tak rugilah kalau singgah pun.. dan nak tahu mcm mana zyla kenal blog abg ben ni.. dari blog abg ujang... bila zyla baca blog abg ujang ni dia selalu mention pasal abg ben.. ada je yang tak kene dengan abg ben... so zyla pun tgklah kenapalah abg ujang suka kenekan abg ben... kesian abg ben ni... laa.. rupanya, abg ujang ni saja2 je.. gurau2 je... oky thkns both of u! alwys make me smile reading ut blog...



sekarang ni pun zyla dah ada Fb baru, bertujuan utk join comunity blogger kat fb pulak tapi zyla balik yang pening.. terlalu banyak link blogger baru.. dh tak tahu nak follower yang mana satu dah.! sekarang ni boleh dkatakan nama Ben Ashaari tu mmg tak lekang daripada ingatan smua kan.. 

hope kepada blogger2 yang baru dan blog anda telah melonjak naik dan mula dikenali disebabkan abg Ben ni, janganlah lupa diri ek, jangan berhenti terjah blog abg Ben.. kalau dulu sebelum ranking blog korg naik, sibuk je nak komen kat setiap entri abg ben, tapi sekarang menghilang terus... zyla mmglah jarang nak komen kat blog abg ben. sbb sure apa yang zyla nak cakap yang lain dh tlg cakapkan..:)..


2 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

diorang mg best :D

Fathin Fazila Razali said...

yap... dia mmg best... haha...entri abg ujang n abg ben ni mmg buat zyla ketawa sorg je..