Monday, August 01, 2011

kesabaran membolehkan yang sukar menjadi mudah..

assalammualaikum.. sempat lagi ztla nak update blog even sekarang dh hbs kelas dan sepatutnya balik ke hostle seperti kawan2 yang lain.. mmglah ada lappy sendiri tapi tak sabar nak update..

mungkin inilah yang dikatakan nikmat Ramadhan.. alhamdulillah hampir segalanya selesai... antara zyla dan sahabat zyla tu pun dh temui jalan yang terbaik utk kami.. masalah2 kat kolej pun zyla dh settle kan segalanmya hari ni.. bukan yuran lah,.. tu tunggu MARA bagi yuran pengajian nanti.

zyla mmg rasa syukur sangat melalui hari ini.. rasa mcm seronok sgt.. tapi zyla selalu diingatkan utk tidak menjadi terlalu seronok.. cuma mampu katakan LEGA!

sabar.. sekali lagi isi entri zyla yang selalu zyla kemukakan bila zyla update blog.. mmglh blog adalah hak kita, ruang peribadi kita.. tapi siapa itu follower? yang beribu tu? pembaca jugak kan.. mereka mungkin tidak mengenali kita secara dekat tetapi mereka mendekati masalah peribadi kita... so bila nak update tu bersabarlah dulu ye.. lagi2 bulan puasa ni... tidak dinafikan zyla pun terkandas juagak.. ikutkan sangat perasaan ni.. hurm.... odw nak ubah habit ni.. hati panas.

cuma berkat hari ni zyla nak tambhakan kesebaran zyla pada tahap yang lebih maksimum...Insya Allah..(^_^)