Wednesday, September 28, 2011

aku Gila Printscreen! Give away

assalammualaikum...


selepas berbalas komen walaupun ringkas dengan ku azhar ( Final Hope), zyla pun teruja untu join giveaway dia. dan ini merupakan giveaway pertama yang zyla ikut! selama ni memang tak pernah join benda ni.


apapun ni printscreen zyla.


oky..  ni desktop lappy zyla.

macam bosan kan? zyla memang tak letak banyak benda kat desktop sebab sekadar short-cut je kan..

background zyla senang je. kalau tu profile picture kat FB zyla bertukar maka bertukar jugaklah background zyla..

zyla pun ada download gagdet lain sebab nak mudahkan zyla buat nota kat lappy ni.


4 comments:

missbby said...

simplenya...

Fathin Fazila Razali said...

yap.memang simple je..

Ku Azhar said...

serious simple! cayyok2!! hehehe

Fathin Fazila Razali said...

haha... tahu pun.. simple kan.. buat apa nak yang semak sangat..