Wednesday, October 12, 2011

wordless wednesday- 12/10/2011



assalammualaikum dan selamat pagi...

Hari Rabu dah datang..

maknanya tinggal 2 hari lagi..

tapi Sabtu  ada test

Isnin pun sama..

2,3 hari ni rasa tak sedap hati,

kepala runsing dan perut rasa sebu je..

kenapa??

hmmm...

but still having fun bila berpuasa dengan kawan-kawan,

masak sama-sama 

kenyang pun sama-sama.

rindu?

i dont think so.

Dia pun cakap tak sedap hati..

katanya

"macam-macam benda yang tak best berlaku"

u right my dear. 

nak buat apa pun tak ada mood..


3 comments:

Amni said...

bila exam nang kedak ya deng.... bila dah bis exam kelak, ilang lah perasaan ya.. mena.. take care... =)

all the best ahh! =)

fiezah91 said...

aie.apahal tok. sabar ok. apa pun, jaga dirik :)

Fathin Fazila Razali said...

amni.. ylh.. ng kdk ya.. mun exam jak semua benda buruk jadi..

fiezah: thnks... dah 3 sem mcm tk jak jadi.. kmk pon jadi lali.