Monday, October 24, 2011

minggu study week a.k.a minggu rehat ke?

assalammualaikum..


sekarang ni zyla rasa lega sangat sebab aktiviti kuliah, kuiz dan test bagi semester 3 dah habis. sekarang zyla dah mula cuti study week... start 31 oktober ni kteorang dah final exam pulak. alhamdulillah semester ni taklah seteruk semester yang lepas~~~ sebab semester lepas banyak sangat masalah yang berat...

disebabkan zyla ni budak Sarawak, walaupun cuti macam ni kene jugak stay kat hostle.. tak kisahlah, janji selamat.. namanya pun belajar tempat orang kan?

selama seminggu ni, apakah yang. perlu zyla buat??? honestly nak buat blogwalking zyla agak malas sebab.... zyla penat dh menghadap lappy ni. sebab tu zyla jarang-jarang nak update blog.. huhu..

macam mana boleh terhasil entri ni sebab zyla bosan. mula-mula nak cari movie.. tapi hampeh.. semua movie yang membosankan.. korang ada cadangan tak???

zyla tergelak pulak bila senior zyla sound.. belum habis baca satu muka surat buku macro dah buat karangan... haha... mmg tengah mood nak study ni.. tapi nak cari movie utk tengah malam nanti..


untuk ingatan dan kesedaran zyla sendiri.. cuti study week ni jangan buat macam dah cuti semester pulak!!!!



meh zyla kongsi dengan korang gambar budak kelas zyla..

cuba teka siapa yang ambik gambar ni??

budak kelas jugak??

tak2..

budak kat luar kelas???

pun bukan... 

yang tangkap gambar ni ialah...


sir PMA zyla..

sir Naim..

dia pun mcm kteorang jugak,
gila2.. tu yang semangat study dengan dia..



p/s lega dengar suara ayah... ayah thnks call along.. rindu nak balik rumah. 


3 comments:

Kathy Tuah said...

kmk dolok pun stay kat hostel jak bila study week..sian ngenang dirik masa ya..huhu..tp apa2 pun study smart k..jgn stress gilak ^^

Fathin Fazila Razali said...

ylh kakak... jaik ati ngenang dikpun.. tp xplh.. dh 3 kali mcm tk alu jadi biasa.

Sunah Sakura said...

ehhh, ney boleh nanggar movie..belom abis study ya..heheh...

jom kita study... T___T