Saturday, October 08, 2011

Ramaikan Follower, Tambahkan Pembaca.

assalammualaikum...

hari ini entri zyla hanyalah untuk join segmen-segmen yang dianjurkan oleh blogger. No talk today! maksudnya tak ada apa yang zyla nak tulis hari ini sebagai catatan peribadi.. Alhamdulillah semuanya seperti berjalan dengan lancar. I hope so. Tapi satu je yang zyla terkejuz.. rupanya saat zyla sedang menaip entri ni azan Zuhur sudah berkumandangan..

Tadi jalan-jalan kat blog KAK SU, pemilik blog Istana Biru... nape panggil dia kak su?? sebab zyla tengok nama url blog dia.. hehe..

oky2.. bukan tentang kak su yang zyla nak bebel kat sini..tapi nak join segmen dari Hasrul Hassan. Zyla baru je kenal blogger ni.. apapun.. nak join jugak!




nama blog ni... Laman Sakura Puteri.

tuan punya blog.. Fathin Fazila Razali a.ka. Zyla.

mula berblog 4 Mac yang lalu.. newbie lagi.

alhamdulillah follower dah 224 orang.

tak suka orang follow je tapi lebih suka kalau ada yang komen kat entri 

tak follow pun tak apa

janji sudi komen apa yang zyla tulis.

(^_^)

19 comments:

Kathy Tuah said...

bena kata ktk, yg paling best komen bukan follower..huhu

Fathin Fazila Razali said...

ylh... kmk ng target komen lebih byk dr follower...

Ezad Skytech said...

tapi kalau komen dengan follower naik seiring..tu pun best jugak..hee~

Kancil 8349 said...

datang dari segmen sama...kalau sudi datanglah ke blog Kancil..

http://kancil8349.blogspot.com/2011/10/segmen-hh-ramaikan-follower-dapatkan.html

Yatie Awang said...

akak pun join, dah lama akak tak singgah sini

Fathin Fazila Razali said...

izzatii.. Insya Allah, tapi sakura ni belum berapa menaik org nak follow n komen..

kancil... Insya Allah, nanti zyla singgah..

akak yatie.. thks akak... :")

hafiz said...

Salam kenal, dari segmen yang same.

Entry terbaru aku "Ramaikan follower, Dapatkan pembaca"

=)

MARJAN IBRAHIM said...

hai,dr segmen yg sama :)

jOM KITA SAMA2 Follow - Mollow :)
Happy blogging.....

http://nurulhidayatulmarjan.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

imaza93 said...

bw dari segmen yang sama :) visit mine too. imazara.com

wanie wonek said...

hai. saya dari segmen HH yang sama. nak jemput jalan-jalan ke blog saya. sudah follow kamu :)

http://waniewonek.blogspot.com

Amalina said...

Hello Admin. Lina datang dari segmen yang sama. Dha follow blog ni. Kalau ada masa, singgah la blog Lina ye :) http://koreanpoplovers-amalina.blogspot.com/2011/10/ramaikan-follower-dapatkan-pembaca.html

HasrulHassan [HH] said...

Terima kasih kerana sudi singgah blog www.hasrulhassan.com dan join segmen yang dianjurkan. Moga telah mendapat manfaat yang sepatutnya.

Sekali lagi terima kasih dan semoga berblogging dengan jayanya.

Ikhlas:
HH

-syira- said...

salam perkenalan.singgah dari segmen yg sama..:)

shy princessha said...

hai...

dtg sggh dr segmen yg sama...
sudah follow sini....=)

eyryn said...

hye dear :) ryn singgah dari segmen same !
salam perkenalan..hehe.. blog awak cantik !
meh laa singgah blog ryn pulakk..

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same

http://ridzwanzones.blogspot.com

KhAiReDzAiMy said...

Assalamualaikum...
Singgah dari segmen Ramaikan Follower,Dapatkan Pembaca...

Salam Perkenalan...

Ada masa singgah My Blog Babat87.blogspot.com...
Thanks...

NasZ said...

singgah sini dari segmen hasrul hassan - Jom ramaikan follower serta dapatkan pembaca.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

|| storie tentang miera || said...

Hye hye :)

Miera dtg dr segmen yang sama .
Jemput ke blog Miera :D

Salam Perkenalan !