Monday, October 10, 2011

Segmen Jom Tukar dan Kenal Rakan Blogger.

assalammualaikum... dan selamat pagi... selamat memulakan hari Isnin kepada sahabat semua dan hari Isnin zyla masih bermula lagi...hehe..

tadi scroll2 dashboard tengok en. Izzat kita ni buat segmen... lepas tu zyla ignore sekejap sebab sibuk nak cari fakta tentang kejadian bulan semalam.. lepas dah jumpa, zyla tengok balik kat Dashboard dan terus terjah blog dia... Menarik !! Itu je yang zyla boleh katakan.. so apa lagi.. Joinlaaa...


kalau nak join... (sini)


haa.... pasal blogger Izzat ni zyla memang selalu terjah blog dia dan zyla rasa blog dia paling zyla selalu komen berbanding yang lain.. hehe.. apapun tentang blog zyla ni tak ada apa yang menarik. sebab zyla pun tak pernah buat segmen, bukan jual barang cuma sekarang ni zyla mula aktif dalam penulisan cerpen. (sini)


kalau yang follow zyla memang zyla akan follow balik.. Insya Allah. Blogwalking?? selalu jugak tapi blog-blog yang zyla dah follow... belum pernah buat offer kat wall blogger utk buat blogwalking dan aktiviti " Follow menfollow ni".. dan alhamdulillah sepanjang berblog ni zyla dah ada ramai sahabat yang zyla kerap jugak kunjungi mereka. dan zyla pun bercadang nak buat bloglist sahabat sakura nanti. sekarang belum free lagi.. (^_^). 

23 comments:

Ezad Skytech said...

hee..thankz zyla sebab join sekali segmen ni..boleh la buat bloglist baru nanti sape yg berminat nak join kan :)

N U R A L Y N said...

cik zyla.. alyn dtg ziarah..
follow anda daie segmen yg same ..:)

YNA said...

salam.. mmg org sarawak ka?

c nana said...

terjah sini dri segmen yg sama! :) salam kenal fren ^^

http://mizznana11.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Shaherah said...

Chakk.. Hehe.. ^_^
Shera singgah sini.. Shera pun ade join segmen ni au..
Meh lar singgah..

http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

eika said...

singgah dari sehmen yang same :)
jom singgah blog eika :D

http://lalaeikakaka.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

C` Ayob-Ilmu Asas Hidup said...

awk pun ikut segmen ini....upsss tiba-tiba commnet ini, lupa nak kenalkan diri.....salam kenalan dari cayob!...ini kali pertama ayob datang sini...waaa mantoplah blog ini.......maka....c`ayob follow sini .

Alang-alang saya datang ini, Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........tak follow pun tak ape...janji awk datang, Inys Allah.

http://cayob.blogspot.com/

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Genk pun join segmen ne hehehe
Jemputlah datang blog genk ^^

http://genkcorner.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Jom UshA entri ini

MAAF!!SAYA TAK LAYAN BLOGGER FOLLOWER CIPUT

JOM JOIN SEGMEN TEKA TEKI

faridah nazurah said...

singgah sini dari segmen yg sama. jom terjah balik

http://faridahnazuahthesinge.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

happy blogging :)

PCL said...

salam , PCL mulakan pkenalan dgn singgah komen dan follow blog awak ..ok cik Fathin !

haadziq said...

dtg terjah..=)

http://gabanstory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Qaireena Erlysa said...

Hai!Apa khabar??kita dari segmen suai kenal tu.. sy dh follow awk..follow lah balik k?

SoLy SoLicious said...

salam ziarah dari segmen same ye :))folo sklai ...238

http://soliciousstorynory.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Panggil Aku Han said...

salam ziarah singgah dari segmen yang sama..:)

http://sempoi-zone.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

sis92 said...

sis terjah
http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

lieynanilaz said...

salam perkenalan dari saya....singgah blog ini..hepi blogging ya...:)

Nafisah Ruslan said...

salam kenal ^^

AzatLazat said...

:)
mulakan hari dengan senyuman
semoga kita bertambah kenalan

singgah dari segmen yang sama

eyryn said...

hye dear ! ryn datang dari segmen same.. jalan2 bawak header baru ryn ! :)http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/new-header-flash-lagii-kau.html
salam perkenalan yerr.. nice blog laa !
btw, ryn sudaa follow cnie jugakk yerr :)
jowm laa singgah blog eyryn !

Eza Boom Boom :) said...

Eza nak masukkan blog awk dalam bloglist terbaru Eza k..Hehe, moga ukhuwah dalam dunia berblogging berpanjangan…Jempot ke blog Eza..

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

Mya said...

salam singgah dan follow dari segment yang sama =) nice blog btw =D

hira said...

salam perkenalan. datang berkunjung :D

http://zahiradzul.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html

dyn's doter said...

siapp ;)

http://ciocianadyagardinho.blogspot.com/2011/10/segmen-jom-tukar-dan-kenal-rakan.html