Sunday, October 30, 2011

suasana baru, lagu baru.

assalammualaikum....

selamat pagi Malaysia.. apa khabar korang hari ini. baru pukul 8.51 pagi, berapa orang dah bangu setakat ini?? kalau tany kat bilik zyla.. zyla sorang je yang baru bangun.. sbb tu bebas nak online.. dan pagi ini bangun je terus on lappy, sbb nak ubah templates, background blog ni.. yang biru tu nampak macam tak matured dan tak best~~.sbb masa tu zyla tak ada idea.. sekarang ini oky dah.

lagu~oh~lagu.. kenapa nak letak lagu pulak dalam blog?? sedangkan dulu tak nak.. sbb zyla sukeee lagu ni. dah tiap-tiap pagi dengar dan why not letak dalam blog kan? tapi masalahnya orang tak oleh nak off kalau korang tak suka dengar atau tak nak dengar lagu masa buat blogwalking.. sorry guys! nanti bila zyla dah jumpa gadget music box yang boleh korang off, zyla tukar k.

sekarang ni zyla sedang tenangkan diri. sbab tu nak tukar-tukar background blog.. jiwa kacaulah... tak tahu apa yang zyla fikir dan rasa. tapi bila tengok gambar dak encem hantar semalam.. zyla dilanda RINDU~~~~.. aish!!! mood gatai dah mai dah..

hope bacground dan segala macam yang ada kat blog zyla akan berkekalan. blogslist pun zyla dah tetapkan hanya ada satu je. nak ubah. rasanya mybe ada yang zyla buang nanti kot. tapi blog abg ben, abg ujang dan kak sunah zyla takkan buang... blog wajib baca tu.

lagi satu zyla nak buat satu lagi blogslist yang memang zyla kerap kunjungi.. senanglah.. nak baca blog diorang semua dah ada kat sidebar.. bila nak bua? bila zyla dah settlekan 3 paper nanti k.

tambahan:

thanks utk kak Mera sebab bagi zyla link gagdet lagu yang boleh stop.. sepatutnya zyla buat entri bila dah habis edit blog.. gelojoh punya pasal lah ni.. oky, sekarang ni blog dah ada bunga ros yang zyla import dari SINI. kalau ada yang nak letak jugak pon boleh.

shoutmix zyla pun zyla dah kemaskan letak kat tepi. taklah menyemak sangat. ada jugak beberapa gadget yang tak penting zyla dah buang. macam Facebook Badge tadi pun zyla dah delete, cuma tinggal utk page zyla je.

tadi pening jugak cari code utk lagu ni.. rupanya ada kat bawah, bila dah letak dalam blog tak tahu nak letak kat mana. kalau letak kat bawah sekali, jenuh pulak orang nak scroll kat bawah semata-mata nak off lagu tu kasi diam.. so zyla pun terfikir semua gadget kita boleh ubah besar kecik dia..
jadi zyla pun ubah supaya boleh letak kat sidebar. kepada pembaca kalau nak off lagu tu.. silakan..<<<<<<
..

puas hati dengan blog zyla nak mandi dah.. tak mandi lagi ni sebenarnya.. ngee~~.. nanti bolehlah update blog dengan senang hati seba dah oky dan sweet je dengan bunga-bunga yang jatuh dari hati zyla.. cewah..


kadang-kadang zyla rindu jugak dengan background blog yang lama. tapi apakah daya, hati tengah berubah, blog pun kene ubahlah kn..







2 comments:

Noorul Amera Adnan said...

wahh dah tukar background. cantik2. nah links music yg boleh stop. try la guna http://www.musicdumper.com/ >.<

Zyla said...

akak. thnks bagi link gagdet. dh letak buka yang berguguran .. jap g entah apa zyla letak.