Wednesday, October 12, 2011

sebenarnya apa?

assalammualaikum..

Lepas publish entri untuk Wordless Wednesday tadi, zyla terus mandi dan bersiap untuk ke kolej pukul 11 pagi nanti. Malam tadi dan sebelumnya semua kerja zyla tak siap pon! Zya tak tahu kenapa.. ni pun ada benda lagi nak buat.. tapi entah kenapa fokus zyla tak ada. Langsung!

Zyla sendiri tak faham.. apa masalah zyla yang sebenarnya. Kalau masalah biasa tu zyla boleh terima lagi. tapi ni, hati sentiasa tak sedap je.. Lagi satu yang buat zyla poning kepala ni.. lappy ni pun macam nak buat hal je.. sabar lah sayang, UBS tak lama dalam ni.. nanti zyla buanglah.. 

zyla tak macam dulu lagi. Kalau ada masalah zyla masih lagi boleh bawa bertenang. Relaks je. Tapi sekarang ni dada pun dah naik sendat dah. Nak mengadu??? ada ke orang akan faham? sampai zyla decide cuti nanti tak nak balik Sarawak, walaupun belum cakap lagi kat parents zyla sure diorang tak setuju punya.. zyla akui, zyla kira bertuah sebb tiket kapal terbang pun MARA yang tanggung tau.. tak buat apa pun cuti sem nanti duit elaun masuk jugak.. tapi itu semua bukan perkara yang membahagia kan zyla. 

zyla tak suka macam ni.. Sabtu dan Isnin ni zyla ada test.. Macro dan Financial Account.. zyla akui, last sem zyla tak perform baik.. so azam sem ni zyla nak yang terbaik.. at least boleh tebus kegagalan last sem. alhamdulillah, sepanjang sem ni zya taklah jad seteruk last sem... boleh relaks lagi.. 

apa nak buat??? zyla dah pening ni... zyla tau tak ada sapa yang boleh tolong melainkan zyla sendiri kan??

so mulai saat ni kene ketepikan masalah bila menghadap buku.. kalau diikutkan memang banyak kerja pun, zyla je yang buat-buat tak banyak kerja.. dan lappy and also my Sony Eicsson jangan  buat hal dulu k.. nanti cuti nak buat hal buatlah.. zyla tak tension masa tu..

Pagi-pagi lagi dan lauhkan perasaan yang kurang senang ni.. 



Bagi yang menyapa kat shoutmix, jangan rsau.. hujung minggu nanti zyla akan terjah korang balik... 








2 comments:

Kathy Tuah said...

kmk penah rasa mcm ya masa study dolok..jdi suma org akan rasa bnda yg sama cuma situasi berbeza..apa2 pun ktk kenak kuat k..banyak doa..insyaAllah, suma urusan klak akan dpemudahkan oleh Allah..amin..

Fathin Fazila Razali said...

thnks akak... kmk pun dh xtwuk mcm ni sebenarnya mk kontrol semua tk.. rasa mk rebah jak.. tapi kmk perlu kuat.. wlpun sakit.