Monday, April 23, 2012

cuba lagi.

7.50 pagi

rumate zyla dah bersiap nak g kolej. hari kelas zyla dari pukul 11 smpai 4 petang aje.. dan ini adalah minggu terakhir untuk kteorang. selepas ni akan berakhirlah semester 4 zyla. 

pendek je nak cakap pagi2 ni... kalau pagi2 macam ni im sure everybody are still in their dream mood... kene pulak bangun awal kan??? relaks.. rahmat besar tau dapat bangun awal2 pagi.

minggu ni zyla nak cuba lagi.. cuba apa??? tamo jadi pemalas lagi! hahaha... dan satu lagi... buat sementara waktu i need to forget something.. buat2 lupa.. okeh! buat2 lupa laa ni... lepas tu baru buat2 ingat.. "try again".. huhu.. aku tak mampu! sorry for the second chance.. payahnya terasa awal2 pagi macam ni.. huh.. tahukah kamu wahai saudara ku. apa yang kau pernah kata membuatkan aku lemah. segala kesibukkan aku kau ungkit. dan sekarang sudah aku faham.. persahabatan ini tak seikhlas aku yang cuba membimbingmu ke arah kebaikkan... tahukan kau kesibukkan aku adalah amanah ??? tahukkah kau kena sebenarnya aku sibuk??? huhu.. boleh sendu ni.. 



motive myself... study.. i need focus. famly, i really missed them.. friends..take care.. 

1 comment:

Kathy Tuah said...

focus & terus focus.. all the best dear ^^

p/s - eh, baju ktk kacak..sine beli? hihi..