Friday, April 20, 2012

2 biji telur.

12.30 tengah hari tepat! beberapa jam  je lagi nak jawab test ni. tapi zyla sempat nak update blog. hilangkan sedikit nervous.  tapi sebelum tu nak ucapkan teima kasih kat Kak Kathy Tuah sebab prihatin dengan entri pagi tadi yang ditaip semalam.

perut zyla sekarang ni tengah kenyang dengan mee PAMA. tak ada selera nak jamah nasi. kalau makan nasi pun mesti tak habis. dahlah kawan2 suka tambahkan nasi dalam pinggan. bukan nak tolak rezeki tapi "tong dram" zyla ni tak besar sangat.. kecik aje sizenya...mana muat sumbat banyak2.. nak tengok zyla gemuk.. dh tinggi pun takat 156 je , tak releven laa kalau berat badan cecah 53.. boleh tak seimbang zyla nanti


ayam! zyla memang suka makan ayam goreng. yang berkuah kurang sikit kecuali rendang dijamin zyla tak akan minta yang lain. tapi yang sentiasa zyla cari adalah telur. lagi2 kuning telur .. nyam2.. sungguh enak dimakan.

zyla tak tahu kenapa zyla suka makan telur goreng. kalau masak mee pun mesti ada telur.. tak moo satu biji je tau. nak 2 biji baru feellll mamam ... 

makan telur hari2 pun tak elok kan???  zyla pun bukan makan hari2 tapi mesti makan dalam seminggu.. kalau masa sekolah sebelum jawab periksa ayah suruh mak kasi kteorang makan telur rebus.. nasib zyla tak terkentot masa jawab exam.. kalau tak malu sampai hari ni..hehe.. 

okylah...zyla nak g siap nak jawab test nih.. tak tahulah dapat jawab ke tak.. miss2 nanti zyla bagi 3 jawapan lagi k miss... miss pilih lah yang mana betul tau. nanti bagitau zyla nape salah k..

p/s: finance memang tak senang.. biasalah sepupu dengan financial accounting. tapi yang bestnya boleh bagi 2, 3 jawapan dalam macam2 style mengira.. 

2 comments:

✿Gucciey Lavender✿ said...

nyum nyum ! :D

Kathy Tuah said...

sama2 zyla..akak cuma mok yg terbaik utk ktk & kesihatan ktk..mun x sihat susah mok study nak..

akak pun suka makan telur, tapi syg owh, telur xbagus makan selalu..huhu..

btw, semoga berjaya dalam test..(sori lambat :')