Monday, September 17, 2012

sakura kata : zyla dah 20 tahun!


2,3 hari dah fikir,
blog kene tukar wajah baru

aish!
oleh disebabkan saya ni tak berapa nak kreatif memang payahlah nak fikirhttp://www.emocutez.com
apa yang sesuai untuk sakura

dan baru je setengah jam yang lalu terhasilah header diatas..

tapi masih lagi rasa
ada yang tak kene
background dah oky dah

bila ditenung dan direnung
baru zyla tau apa yang tak kene
warna nama blog tu
macam pudar sangat

tak naklah nanti tiap kali buka blog hati jadi sayu
dan zyla ubahlah kepada warna yang lebih cerah,   

hah! senang dah hati
sakura dah matang sikit
kan??http://www.emocutez.com 



2 comments:

Terbang Bersamaku said...

birthday awk ye...dah 20 tahun..? happy birthday ye zyla, smoga oanjang umur, murah rezeki dan semoga segala cita2 dan impian awk tercapai..

sy suka backgound blog awk nie, nampak simple dan kemas..

Zyla said...

yap.. bakal 20 thn sebenarnya... apapun tnks.. tulah kalau yg lama tu mcm semak aje kan?? hehe.. al maklumlah nak mengubah bukan senang.,