Wednesday, September 12, 2012

lalalalalalala.... serabut...

assalammualaikum...

minggu selepas raya.. zyla sibuk ke sana ke mari.. dari pagi sehingga malam... semua aktiviti zyla join sebab nak bersuka riahttp://www.emocutez.com.. ada jugalah perkara yang zyla terlupa, tinggalkan dan abaikan.. dan ada juga yang sempat zyla selesaikan dengan sempurna. tak cukup dengan hari kemerdekaan, zyla sapu habis segala aktiviti rumah terbuka.. hari tu untuk jemputan rumah terbukan anjuran IKRAM Malaysia.. buat dekat Putrajaya, jangan cakaplah.. memang semua makanan zyla sumbat dalam perut ni.. dan esoknya.. apa yang terjadi??? cerry berry laaa ( cirit birit).. ambik kau zyla!! perut tak sempat nak proses makanan zyla dah sumbat banyak2.http://www.emocutez.com.. memang tak terdayalah zyla nak menahan sakitnya.. nasib laa tak ada kes nak "terbe""k"" dalam kelas. aish! buat malu aje.. dan sebenarnya dalam keseronokkan itu juga sebenarnya zyla menghadapai kuiz, test dan presentation.. tak laa kasut sangat tapi rehat aje yang banyak terganggu.. dan lebih menyemakkan lagi bila zyla sendiri nak sibukkan diri.. bila "kembar " zyla.. nama dia pun ZILA juga, mengadu masalah tak ada orang nak ambik dia kat airport , zyla cari semua kawan yang ada kereta.. tanya diorang boleh tak tolong ambik kawan zyla tu.. dan setelah 2 hari , baru zyla dapat cari siapa yang dapat membantu... abg senior zyla.. my abg acap... heheh..

keserabutan itu sebenarnya berpanjangan rupanya.. sekarang ni sibuk nak cari tempat praktikal. disebbkan zyla adalah pelajar jurusan perakaunan, zyla digalakkan untuk memilih audit firm sebagai tempat menjalani praktikal.. boleh.. tapi masalah nya.. ada yang nak jugak berebut tempat dengan zyla..huhuhu... nilah yang membuatkan zyla semakin serabut..terpaksalah mencari .. bukan senang tau nak cari tempat praktikal.

2 comments:

C'Jai said...

Semoga keserabutan segera menghilang:)

Zyla said...

terima kasih atas sokongan.