Saturday, August 11, 2012

pensil itu

http://www.emocutez.com
 alhamdulillah, rintangan minggu lepas sudah beraikhir. tp jangan nak relaks laa pulak sebab ada lagi satu presentation  dan quiz untuk minggu depan.. tapi pagi2 lagi hari ini zyla dah tak ada mood.. bukan sebab tak sahur... hari ini sahur sebab tidur cukup.. sebab dah 3 kali tak sahur sebab tidur tak cukup. zyla ni kalau nak bangun awal tidur kene cukup. kalau tidur pukul 2,3 pagi nak bangun pukul 5 memang kirim salam ajelah.

apa yang menganggu hidup zyla pagi ini dialah pensil hilang pagi tadi.. hmm. disebabkan rushing sangat 2 hari yang lepas zyla pun plan nak mengemas bilik hari ini. al maklumlah hidup huru hara, bilik jadi tongkang pecah. dalam sibuk-sibuk kemas tu didapati pensil yang zyla baru beli hilang. OMG!OMG! haaaa~!!http://www.emocutez.com

apa lagi zyla dah jadi macam kucing hilang anak lah mencari benda yang hilang. zyla ni kalau benda macam pensel ke buku yang hilang memang kalut sikit. . kalau yang lain hilang zyla tak kisah sangat. tapi yang berkaitan dengan  study ni zyla tak tenang sebab pensil ni selalu guna untuk menulis kan.. apa??? kalau boyfriend hilang zyla akan jadi macam mana?????http://www.emocutez.com << macam ni kot.. susah orang nak tengok zyla ni sodeh. kalau zyla berdua aje dengan kawan zyla macam Gong Chan tu barulah semua yang real keluar. sebab zyla tak amalkan lagi prinsip tunjuk kat orang muka yang tengah sedih. oh tidak!!!! apa benda nak jadi kat aku ni.. haha..

http://www.emocutez.com    http://www.emocutez.com

girl yellow: kau tau zyla tu... kesian aku tengok dia.. bf dia..@#$%^

girl purple: ha'ah!! ciannya dia... tulah dulu..@$%^^&

ish2... kalau kita putus dengan bf macam tulah dorang dok bercerita dengan kita. aik!! padahal tak pernah seorang sahabat zyla pun yang pernah tengok zyla dengan ex Bf dating... ish... tapi tak apalah. sebab zyla baik2 sahaja.. haha ( macam mana boleh cerita hal ni, ?????) korang lah ni!

dahlah... konklusi dari kisah zyla yang hilang pensil pagi tadi.. akhirnya zyla jumpa kat dalam pensel box kak fara... quang2.. nasib tak hilang kalau tak, memang tak ada mood laa zyla hari ni.. 

No comments: