Wednesday, August 15, 2012

masalah paling besar.


assalammualaikum...

petang yang penuh kenikmatan ni zyla nak mengadu sikit.. sekarang ni tengah serabut nak selesaikan masalah. honestly zyla memang tak minum susu putih... oh tidak!!! itu minuman paling teruk bagi zyla.. kalau hidu bau susu putih memang rasa macam nak pengsan! sorry, mulut tak ada insurans hari ni.. straight to the point.... kene gastric hari ini... what a wonderful daylah bagi zyla..http://www.emocutez.com

then, rumate zyla decide belikan susu putih untuk zyla minum... hmm.. pleaselah.. dalam banyak-banyak masalah, minum susu putih paling zyla takut nak hadapi..http://www.emocutez.com... tapi disebabkan gastric ni boleh memudaratkan ..  nak tak nak, i've to learn drink this special milk.. hmm.. wish me luck oky..



what i need to eat today. nyum2.. susu.. hanya itu yang mampu zyla katakan. apa yang zyla tak suka selama ni , zyla kene mula menyukai dan menyayanginya,.. memang dunia ni adil... hmm.. apa yang kita tak suka itulah yang kita perlukan apa yang kita suka itu bukan yang kita perlukan.. mum, help me... 



1 comment:

.izzati liyana. said...

kita pun jenis tak minum susu. igt lagi kecik kecik dulu kena paksa minum sambil nangis tutup hidung. tapi kalau makan dengan honey stars sedap. try uht low fat or nespray. bolehlah. tak kuat sgt rasa dia.