Friday, May 20, 2011

kasih sayang seorang ayah.


kita smua ada ayah kan??? zyla pun ada ayah. Nama ayah zyla En Razali Bin Salleh. Siapa ye ayah zyla?

Ayah zyla adalah hero dalam hidup zyla. Lelaki pertama yang bertakhta di hati zyla. (^_^).

zyla sayang sangat kat ayah zylla. korang pun mesti sama kan. 

Dulu dan sekarang ayah zyla memang minat dunia koprat ni.. 

tapi sekarang ayah zyla dah mula dari bawah balik sebab .. besalah.. korang kne faham jatuh bangunnya dunia bisnes ni.. siapa pun ayah zyla sekarang.. zyla tetap hormat kat ayah zyla dan  sentiasa sokong apa saja yang ayah zyla buat .. 

ni ayah zyla... zyla macam ayah zyla tak? ramai yang cakap zyla memang mcm ayah... hehe... dan mak zyla pun selalu cakap.. " along ni memang ikut perangai ayah".. hehe... al maklumlah anak ayah...

sebab ayah zyla  nilah zyla kuatkan hati untuk belajar jauh dari keluarga. sebab ayah zyla sekarang ni zyla telah menjadi harapan keluarga.. sebab ayah zyla anak macam zyla lah.. tiap kali ada apa je masalah dalam famly, ayah dan zyla akan usaha bersama-sama untuk selesaikannya.. best kan? walaupun kadang-kadang tu memang payah,, tapi bila terkenangkan wajah ayah zyla , zyla kuatkan diri ni.. kalau dulu zyla penakut tapi sekarang tdak lagi..



mesti ramai yang sudah alpha bila dah besar sekarang ni.. dlu masa kita kecik-kecik, takut dengan orang luar, masih tidur kat tengah-tengah antara mak dan ayah kita, kita mesti nak cari diorg je.. tapi sekarang.. bila dah besar.. bila mak ayah tak kasi kuar.. tetap degil nak panjat pagar masa mak ayah dah tdo... ish2.. janganlah buat macam tu kat mak ayah.. kesian diorg.

kita ni sebagai anak tetap selamanya menjadi anak diorg.. nanti kat akhirat apa je kesalahan kita akan dipersoalkan kepada ayah kita, kerana dia adalah ketua keluarga..

ALAMAK... dok feeling update blog lupa pulak jap g nak jawab last paper untuk final.. esok zyla dah start cuti.. selama 10 hari sementara tggu flight zyla 1 jun tu.. zyla akan menetap kat rumah ain... hehe.. thnks ain sebab sudi kasi zyla stay kat rumah ain buat sementara.


itu saja.. lupa nak cakap..

                         ALONG SAYANG AYAH....

               TERIMA KASIH AYAH SEBAB BESARKAN ALONG.
 
        dan jugak terima kasih sebab bagi nama along

      Fathin Fazila Binti Razali... along hargai nama itu dan            
      sangat berbangga jadi anak ayah..




3 comments:

BaiTiL a'tiQa said...

Subhanallah...
Syahdu pula rasa.
Moga dicintai Allah.
Ujian yang diberi itu tanda kasihNYA...

"Salam Juang"

PeRmAtA bIrU said...

hurm... ayah seorang yang kuat dan tabah.. sanggup berusaha keras demi seorang anak.. kan??? hurm.. bertuah juga ayah zyla punya ank macam zyla..:)

Fathin Fazila Razali said...

thnks akak.. yap nanti kalau kkta sendiri yang dh jadi mak ayah.. baru kita memahami keadaan dan nilai kasih sayang mak ayah utk kita..