Friday, December 21, 2012

hari jumaat!

assalammualaikum...


6.33 Petang, di audit firm.

Nadia: oi! cik akak! update blog?


sekaranh ni smua orang dah balik kerja dan tersenyum riang sebab dah boleh mula berehat dan bermalasan.. tapi.. tapi...tapi... sekarang ni zyla, Nadia dan hani selaku budak praktikal masih lagi ada kat office ni. apakah situasinya ini???

susah nak cakap.. nak luahkan apa pun tak tahu macam mana nak mula..

hmm..

kene marah dek boss?

mestilah..

nak buat macam mana. ni first projek audit kiteorang.. kenapa nak stay sebabnya hari isnin nanti tak moo kene marah lagi.. huhu.. al maklumlah bos pun dah tua.. cara dia dah lain skit.. kami yang muda ini kene bersabor ajelah.

hm.

letih??

badan dah jabis stamina dah ni..

nak joging pun malas.. nak ajak Ily, Kak Fara dan Ninie keluar lagi malas.. nantilah nak kene kukuhkan balik
stamina ni. baru bertenaga bila buat kerja kan2??

so jangan fikir zyla kene dera atau apa.. stay ni pun sbb dah bincang dengan nadia , habiskan kerja, isnin nanti boleh datang office dengan hati dan riang.. tapi dalam hati ni berharap sangat kerja audit yang kteorang buat kat office client tu disambung kembali.. tak laa zyla nak stay kat office ni sepanjang hari.. bolehlah balik awal.. hehe.. kalah.. nak sambung buat kerja.. tada! selamat berhari malas dan syukur alhamdullilalah buat sahabat zyla, ieja sebab dah mendirikan rumahtangga.. semoga berbahagia ke anak cucu.. jangan tanya zyla ea.. tunggu je entri tu datang... bye! ^_^

1 comment:

Nur Faie said...

Waalaikummussalam ^ ^ Kakak kita tukar template , sendiri edit , komen pliss . First attempt .