Tuesday, March 05, 2013

sakura menyepi.

Assalammualaikum...

30 minit lagi nak balik ni. hope Nini dan Kak Fara dah odw balik.. dan zyla akan tunggu diorang ambk. hehe. bertuah noo budak ni.

sebabkan masa tak banyak, zyla pun malas nak buat mukadimah panjang2. straight to the point jelah.

memang nilah tabiat zyla. menghilang bila sibuk dan teettt.. (memendam rasa). huhu.

cuma nak bagitau,

zyla pecah rekod bertukar tempat praktikal disaat2 akhir!! huhu. kenapa? perlu ke zyla cerita? apa yang baiknya untuk zyla cerita?
hmm.. zyla fikir dulu. kalau boleh story, nanti zyla share pengalaman praktikal zyla dengan korang k.

lama tak update pon banyak yang singgah membaca.. betul ke tak, tak tahulah.

Atikah nak ajak balik, meh kita kemas2.. kurang asam laa zyla ni. update entah apa2. tp at least zyla update kan?

No comments: