Tuesday, March 26, 2013

kerja lagi.

assalammualaikum...

minggu lepas senior auditor zyla ada inform kat zyla & ika, this week mybe semua kene stay back dekat office to settle down all annual report sebabnya client nak cepat. dia nak buat apa entah dengan annual report tu pun tak tahu. kalau normal tak apalah. ni tak, boleh lagi clients tu tak pernah buat annual report , 5 5 tahun pulak tu, pernah tukar ending year . alamak! dan yang syoknya documents dia tak complete.adeh2, pening kepala zyla ni.


http://www.emocutez.com.. memang hari ini semua ada bawa baju masing-masing. memang sah-sah kene tidur office. boleh pulak pukul 5 petang tadi, zyla dan ika jadi blurr dengan apa yang senior auditor tu dok bebel. bukan calang-calang, nun dari branch bentong. pergh! memang nak kasi kerja cepat siap.



http://www.emocutez.com..tpi zyla mengantok sangat sekarang ni. ada yang suh buat nescafe.. adeh2,. itulah yang akan membuatkan zyla lena lebih awal. si ika pulak sedang menyendiri sambil mengaru kepalanya yang tak gatal melihat document yang entah macam mana diorang design dan gunakn.

memang minggu yang mencabar, pening semalam yang tak mampu tertahan macam nak datang balik.

bos pulak rajin nak datang melawat kteorang. hmm.. apa boleh buat, office dia.. huhu..

itu ajelh, sambil merenung hp zyla yang kehabisan battery, nasib sempat kol mak bagitu, kalau tak mahu dia risau nape zyla tak dapat dihubungi..




3 comments:

Abdul Shafiq Qayyum Abdul Rahman said...

Alololo..
kesian nyer ktk..
hehe..

Abdul Shafiq Qayyum Abdul Rahman said...

Alololo..
kesian nyer ktk..
hehe..

Sya_Merpati Putih 88 said...

wah...? client tak pernah wat annual reports?? mencabr jugak tue..=_=

be strong ok..
smoga tugasan ak di permudahkan...
cabran dlm pekerjaan, kadang2 kerja banyak bolh buat awk stress tapi ape2 pun awk kena utamakan kesihatan jugak ok...take care.. :)