Wednesday, December 28, 2011

jangan aaaa!!!





TAK SUKAAAAAAAAAAAA!! http://www.emocutez.com  


PADAM MUKA..... zyla tak suka!!!! aish... memang tak suka kalau ada yang suka nak korek rahsia zyla.. ngok ngeklah kau kawan...sekarang kau dah tau rahsia aku mesti nak gelakkan aku kan???http://www.emocutez.com..
 jahat aa kau.. kau suka kan nak buat aku tak nak kawan dengan kau dahla kita ni baru nak baik macam dulu.. asal ea kau suka sangat buat aku macam ni?? nanti kalau aku langsung tak nak tegur kau , kau mengadu pulak kat orang aku tak baik macam ni. padahal kau sendiri yang mulakan dulu.. jangan aa kacau urusan peribadi aku... padam dengan muka kau jugak masa aku sambung study dulu aku tak bagi tau kau... kau memang kan??? suka sangat buat aku macam ni.. oky fine! kali ini aku merajuk betul dgn kau. aku boikot  kau..jangan pulak kau terhegeh-hegeh nak jumpa mak ayah aku... aku bagi fying kick nanti kang! nak?? http://www.emocutez.com.... manalah tau kau baca sakura aku ni.. bacalah entri ni memang utk kau! aku baik-baik diam aal kau nak ungkit balik???? kalau kau nak tau, number hp aku dah tukar.. carilah kau kalau dapat... memang dengan orang tu sekali aku sepak! kot-kot kalau aku buat kau sampai macam nihttp://www.emocutez.com   baru kau tahu!

aku malu tau kau buat macam ni..http://www.emocutez.com 



1 comment:

♛ Azie Azra ♛ said...

sabar zyla sabar! hmm. kalu benar kwn baik, dia akan buat kite happy bukan merana :)