Saturday, November 05, 2011

keluarga zyla

assalammualaikum...

masa terluang ni zyla nak bercerita tentang family pulak... sebab tahun ni tahun kelahiran ahli keluarga baru sebelah ayah. sebelah mak tak dengar berita lagi. sebelah ayah zyla memang sepupu-sepupu zyla ramai yang baru kahwin 2,3 tahun sejak kebelakangan in. dimulakan dengan anak sulung mak udak zyla, Abg Daud, kemudian menyusul pulak adik dia Kak Lenny, awal tahun ni pulak anak Pak long zyla (Ua) anak lelaki dia bg Lan dan diikuti anak sulung perempuan Kak Emy dan hujung tahun ni pulak anak Yak Janah zyla Kak  Zura pulak yang bakal menamatkan zaman bujangnya. alhamdulillah.. semua dah bahagia dengan pasangan masing-masing dan yang paling best sebab keluarga kteorang sebelah ayah dah makin membesar dengan kehadiran ahli-ahli baru.




ni anak kak Lenny zyla..

nama dia Q.
see simple kan nama dia,
huhu.. 
actually zyla yang tak tahu sure dengan nama penuh dia,
kang tulis tersilap kang
ada yang terasa 
 zyla tak pernah jumpa dia lagi.
hope nanti berpeluang nak jumpa kan?




ni pulak anak abg Daud zyla,
nama panggilan dia Amani.
comel je..

sekarang mak Udak zyla dah lengkap ada 2 orang cucu,


dah pertengahan tahun ini zyla dikejutkan dengan berita
bahawa mak cik zyla pulak yang beranak!
hah! boleh lagi rupanya,
tak pe Allah SWT bagi rezeki..
ini anak mak cik Rajemah zyla,
perempuan jugak,
nama dia Qaseh..
nama panggilan..
hujung tahun ni tak balik
so tak boleh nak tengok sepupu baru..



the latest baby ni zyla tahu nama penuh dia
sebab mak su dok heboh kat wall dan kebetulan zyla tgh online
lahir 3 haribulan 11 hari tu..

most welcome Siti Eryna Qistina..
ini anak sulung abg Lan zyla.


alhamdulilah... zyla sebenarnya download tanpa kebenaran dari mak-mak diorang ni gambar anak masing-masing.. sebagai simpanan.. kalau sunyi bleh tengok diorang. event zyla jauh dan tak heboh nak hallo2 dengan sepupu sendiri tapi yla still ambik tahu tentang mereka.. teruatamanya tentang baby diorang! sebab zyla suka dengan baby. (^_^).

entah siapa lagi yang akan mnyusul selepas ini ek.. siapa lagi dalam family zyla yang akan kahwin dan dapat anak??? zyla bila pulak??? kalau dah jodoh zyla kahwinlah.. haha. ayat tak boleh blah..














2 comments:

Saiazuan said...

Selamat Hari Raya Aidiladha
kepada semua Umat Islam Seluruh Dunia
Terutamanya Pembaca Setia Saiazuan Blog (",)

ingat,
berhenti makan sebelum kenyang hehe

Sunah Sakura said...

yang tak tahannye tu, "boleh lagi rupanya..." hahaha~ tahniah deng ada ramei sepupu sepapat ngan anak buah baru...