Thursday, May 02, 2013

Kerana NURUL

Assalammualaikum

Aduh,mencurah-curah pulak idea nak update blog malam macam ni.

Bermula kisah minggu lepas.dapat berita dari senior zyla Nurul Shafiqah dia datang KL nak pergi pesta buku. Meloncat kegembiraan pulak zyla.

Lepas tu, hati ini tergerak nak kontel balik dengan Nurul Atiqah, kawan sekolah dulu. Sekali dia pun bagi Zyla kejutan nak datang Kl jugak!

Kali ini kepala zyla pulak yang pusing.sabtu dan ahad zyla bakal penuh kembali.walau memang tak cukup rehat zyla gagahkan jugak untuk jumpa diorang.

Tapi Nurul Atikah pulak ada buat kenduri, disebabkan zyla duduk rumah dia kenelah tolong.

Kelam kelibut memanglah terasa sangat. Tapi zyla rasa puas dan bahagia sebab dapat jumpa kakak yang paling zyla rindui.

terasa macam sekejap aje masa berlalu, tak lama lagi zila bakal mengakhiri pengajian ini.

2 comments:

Iqa Annalia said...

http://iqaannalia.blogspot.com/2013/05/sinopsis-taman-rindu.html?m=1

pelet santet said...

KAMI SEKELUARGA TAK LUPA MENGUCAPKAN PUJI SYUKUR KEPADA ALLAH S,W,T
dan terima kasih banyak kepada AKI atas nomor yang AKI
beri 4 angka [1638] alhamdulillah ternyata itu benar2 tembus .
dan alhamdulillah sekarang saya bisa melunasi semua utan2 saya yang
ada sama tetangga.dan juga BANK BRI dan bukan hanya itu KI. insya
allah saya akan coba untuk membuka usaha sendiri demi mencukupi
kebutuhan keluarga saya sehari-hari itu semua berkat bantuan AKI..
sekali lagi makasih banyak ya AKI… bagi saudara yang suka PASANG NOMOR
yang ingin merubah nasib seperti saya silahkan hubungi KI JAYA,,di no (((085-321-606-847)))
insya allah anda bisa seperti saya…menang NOMOR 690 JUTA , wassalam.