Thursday, May 02, 2013

Kisah Facebook

Assalammualaikum,

Sementara nak menunggu giliran kat bank ini, zyla nak ambik kesempatan untuk ceritakan apa yang terjadi semalam.

Pagi awal dah bangun, tujuan nak hantar mak cik dan pak cik ika ke airport untuk mengerjakan ibadah umrah.

Lepas tu tengah hari kteorang terus balik ke keramat. Yelah semua pun tak cukup rehat. Zyla pun sudah mula diserang sakit perut.

Bila dah sampai dan susah nak lelap, zyla layan matlutfi.mana tau mengantok. Tapi terkejut sebab kawan infrom ada benda jadi kat facebook Fathin Fazyla. Oh!apa dah jadi?? I question myself. Try login berkali2 tak dapat.sah fb dah kene hack.

Entah siapalah yang rajin buat onar kat facebook kesayangan zyla. Memalukan zyla betul!

Mesti korang fikir boleh check melalui email kan? Memang boleh, tapi semua perlu tahu Facebook tu dibuka oleh kakak senior zyla. Dan zyla hanya menggunakan email tersebut dengan fb tak pernah bukak official email gmail.

Syukur alhamdulillah sebab ada qayum,gong chan,atikah,atiqah,hafiz dan fahim sebab backup zyla.

Kawan qayum try tolong semalam dan kene tunggu 24 jam baru boleh bukak balik. Tapi keputusan telah dibuat.tak akan ada lagi facebook milik zyla.

Kenapa password zyla senang sangat orang heck sebab zyla tak pakai password yang panjang. Zyla tak boleh nak ingat kalau password tu bukan berkaitan dengan sakura.

1 comment:

oli-go said...

saba banyak banyak....

p/s: peminat english cotton??kalau minat boleh lawat blog akak k...