Thursday, May 02, 2013

Kerana NURUL

Assalammualaikum

Aduh,mencurah-curah pulak idea nak update blog malam macam ni.

Bermula kisah minggu lepas.dapat berita dari senior zyla Nurul Shafiqah dia datang KL nak pergi pesta buku. Meloncat kegembiraan pulak zyla.

Lepas tu, hati ini tergerak nak kontel balik dengan Nurul Atiqah, kawan sekolah dulu. Sekali dia pun bagi Zyla kejutan nak datang Kl jugak!

Kali ini kepala zyla pulak yang pusing.sabtu dan ahad zyla bakal penuh kembali.walau memang tak cukup rehat zyla gagahkan jugak untuk jumpa diorang.

Tapi Nurul Atikah pulak ada buat kenduri, disebabkan zyla duduk rumah dia kenelah tolong.

Kelam kelibut memanglah terasa sangat. Tapi zyla rasa puas dan bahagia sebab dapat jumpa kakak yang paling zyla rindui.

terasa macam sekejap aje masa berlalu, tak lama lagi zila bakal mengakhiri pengajian ini.

1 comment:

Iqa Annalia said...

http://iqaannalia.blogspot.com/2013/05/sinopsis-taman-rindu.html?m=1